Øksendaltreffet 2019

Vi ønske å rette en stor takk til deltagere, dommere, og funksjonærer for innsatsen under Øksendaltreffet 2019. Det var mye planlegging før selve treffet, og det var mange spente deltagere som møtte opp på Trædalsbakken fredag 12.juli. I alt var det 22 skogsdager som ble gjennomført denne helgen, og de fleste deltagerne hadde lite erfaring med bandhundprøver.
Fredags kvelden hadde vi felles teorikveld, trekning og felles kveldsmat hos Trædal Hotell & Turistsenter. Lørdag ble det gjennomført bandhundprøver, ferskspor og blodsporprøver. Etter forenklet dommermøte, hadde 6 ekvipasjer oppnådd 1-premie, 1 3-premie 4 0-prøver. Lørdags kveld ble det felles grilling før søndagen startet med nye bandhundprøver. Denne dagen gikk det enda bedre, og hele 9 ekvipasjer oppnådde 1-premie.

Vinneren av Øksendaltreffet ble i år Vicko Av Langvassdalen med fører Kay Pettersen. Han oppnådde hele 91 poeng på lørdag, og 87 poeng på søndag. Etter det forenkla dommermøte kunne Vicko glede seg over tittelen NJ(B)CH. Per Ivar Våge og Røvaråsens D-H Frost oppnådde også 91 poeng, men ble satt som nummer 2 pga. alder. Prøvens tredje beste hund ble Anari med fører Nils Sæterbø. Også Anari kan nå smykke seg med tittelen NJ(B)CH. Disse førerne gikk sine første bandhundprøver her i Øksendalen, og vi er stolte over hva de nå har oppnådd!

Det er veldig trivelig å være treffleder for et arrangement som har så mange positive og velvillige dommere og funksjonærer. Vi gleder oss alt til Øksendaltreffet 2020!

For STEHK,
Svenn Magnus Runde