Da har komiteen fått summet seg etter å ha gjennomført et arrangement vi i all ubeskjedenhet må få kalle en suksess!
Med rekordhøy deltakelse med 149 påmeldte, fikk vi bedømt 134 hunder fordelt på 7 raser, det ble kommisjonsmålt en hel drøss og gjennomført valpeshow.
Alt dette gikk på skinner takket være svært behjelpelige og dyktige dommere, ringsekretærer og skrivere. Det er på sin plass å rette en ekstra stor takk til ringsekretær Martha Lomsdal Strand som hjalp oss langt utover det som var forventet!

Vi vil takke Bratsberg Ridesenter for at vi fikk leie ridehallen deres. Den var heldigvis stor nok til å romme 3 ringer og et stort myldreområde rundt ringene. Trondheim Rideklubb sørget for åpen kafeteria, og solgte både varmmat, vafler og gode kaker. Stor takk også til dere frivillige som hjalp til med den praktisk gjennomføring av utstillingen. Dåkk e go altså. 🙂
Til slutt og ikke minst dere hundeeiere fra langt i nord, sør og vest som valgte å delta på vår utstilling -tusen takk! 😉

Vinnere av uttrekkspremier ble:
Tracker hundepeiler: Mariell Løseth
Tracker lisenser: Eirik Bjørnevaagen, Marie Sofie Romundstad
Valgfrie jaktprøver STEHK: Vidar Nygård, Einar Hårstad
Bålpanne: Raymond Nilsen

Vi gleder oss allerede til Orklandutstillinga som avholdes den 13.11.2022, og tillater oss å håpe på like stor deltakelse på den.