Logo Tracker
Sør-Trøndelag Elghunklubb vil kjøre en pilot på Tracker under Ungdoms Mesterskapet for Bandhund 2016. Noen av deltagerne får montert på seg Tracker under bandhund-prøvene.

Det er svært spennende for post-jegere, når hund og fører på bandhundjakt har Tracker, som viser posisjon og retning på ekvipasjen til en hver tid. Dette fungerer mye på samme måte som en GPS hunde-peil.

For å se denne posisjoneringen, må man laste ned en app på androide-telefon eller iphone-telefon. Tilgang til appen fås ved å kjøpe et abonnement, og TRACKER har sponset 3 stk slike Tracker-lisenser til premier for deltagerne på Ungdoms Mesterskapet Bandhund 2016.

Under Ungdoms Mesterskapet vises en live-film av de deltagerne som har montert Tracker, for å vise hvordan dette fungere i praksis.

Vi håper også å kunne legge ut denne live-filmen på hjemmesiden til Sør-Trøndelag Elghundklubb, slik at hele «Norge» kan følge med på disse deltagernes posisjoner under mesterskapet.

Vi takker sponsor Tracker, Hunting Experience, for muligheten til å kjøre dette prosjektet under Ungdoms Mesterskapet i Bandhund 2016.

Se http://www.tracker.fi/nb for mer info