Selbu18Selbuprøven for bandhunder ble arrangert lørdag 18. og søndag 19. August.

Base for prøven var i år som fjor ved B. Langseth arena, med innlosjering for de tilreisende på Selbu camping som ligger like ved arenaen. Området er veldig godt egnet til formålet med romslig og praktisk møterom/kjøkken, camping, butikk og restaurant som nære fasiliteter.

16 prøver ble gått, derav en ekvipasje som gikk todagers prøve.

Det er godt med elg i Selbu og de aller fleste fikk en eller flere kjenninger med dyr i løpet av prøvetiden. Været var godt blandet, alt fra sol og stille til vind og regn.

Deltakere, dommere og arrangør møttes fredag kveld der info ble gitt og prøveterreng ble trukket. Etter lørdagens prøver ble dommermøte holdt og neste dag klargjort. Lørdag kveld ga Ivar Tørresdal et veldig givende foredrag «Fra valp til ferdig jakthund» til en engasjert og lyttende forsamling. Mye å lære for alle, især passet dette godt når deltakerlista inneholdt et betydelig antall førstegangs deltakere.

Pallen Selbu18Etter søndagens prøver og dommermøte forelå resultatlistene, der beste hund ble NES IB Wilma, eier Lars Sletne. Til venstre Kristian Stene, 2. pl og til høyre John Kåre Flatberg 3. pl

Takk for ei hyggelig helg i Selbu.

Resultatliste